Udvikling på godt og ondt

Malgré Tout magasin - #34, Juni 2020

der er ingen tvivl om, at udvikling er vigtig for ridesporten. At man vil forsøge at optimere rammerne for både hest og rytter, at barren hele tiden bliver presset opad - det er kun sådan, vi hele tiden bliver bedre. Men skal man udvikle sig blot for udviklingens skyld? Kan udviklingen gå for hurtigt?

Som Leif Törnblad fremhæver det, så har udviklingen både ført gode og dårlige ting med sig. Måske er det blevet nemmere at hoppe over, hvor gærdet er lavest, og måske er der for mange ‘quick fixes’. Men udviklingen har også ført positive ting med sig. Vi er blevet klogere på, hvad en sund hest er, hvad konsekvenserne ved dårlig ridning er og hvordan, vi bedst kan hjælpe hesten.

Vi befinder os i en tid, som medfører udvikling og nytænkning - og det gælder også i hesteverdenen. Vi må sortere i det, så vi kun har det virkeligt brugbare tilbage. Men vi skal heller ikke være bange for det. Tænk bare, hvor vi ville være, hvis vi ikke havde været åbne for at ændre vores vaner.

I denne udgave

Modtag alt 
Hest, Livstil og sport 
i din mailboks

Hold dig opdateret med de seneste nyheder på vores platforme!

Laura Sofie
Krebs

Mathilde
Andresen

Tina
Bjerre Nielsen

Malgré Tout

Malgré Tout er navnet på Danmarks digitale medie for ryttere og mennesker med hestesport som passion og levevej. Vort medie er en kombination af website, jævnlige nyhedsbreve, vores gratis online magasin og app.
Fuld skærm